середа, 20 липня 2022 р.

МІЙ КОСМІЧНИЙ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Щороку кожен із нас святкує один особливий день — день народження і отримує безліч побажань від батьків, рідних та друзів. Їхні теплі слова змушують усміхатися, надають віру в себе і свої сили.

Саме тому Громадська організація «Асоціація Ноосфера» запускає нову ініціативу — Noosphere Birthday Cards, аби якомога більше дітей могли обмінюватися приємностями одне з одним. Було б чудово, якби кожен отримував хоча б на одне побажання з днем народження більше; і найприємніше, що дитина отримає його від цілком незнайомої людини, яка вирішила поділитися своїм добром зі світом.

Для участі необхідно:

  • намалювати космічний малюнок;
  • сфотографувати чи сканувати його. Важливо! На фото має бути чітко видно безпосередньо сам малюнок (без людей у кадрі);
  • заповнити форму реєстрації і додати до неї свій малюнок.

Вік учасників: від 3 до 17 років.

Свої космічні привітання учасники Noosphere Birthday Cards отримають на електронні скриньки з 1 вересня 2022 року до 1 вересня 2023 року.

Для підготовки творчої роботи ти можеш скористатися матеріалами розділу «Твоя творчість» проєкту «Кращі Інтернет-ресурси від Української асоціації працівників бібліотек для дітей.

Бажаємо творчих успіхів!

Немає коментарів:

Дописати коментар